Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Foodreiniging voedingsindustrie steeds vaker uitbesteed aan Eresdé

Foodreiniging voedingsindustrie steeds vaker uitbesteed aan Eresdé

Foodreiniging voedingsindustrie, ofwel de dagelijkse en periodieke reiniging en desinfectie in foodbedrijven, wordt steeds vaker aan ons uitbesteed.

 

Reiniging foodfabriek

Zo is onze specialistische reiniging deze week in Almere, bij een van oorsprong Japans bedrijf. Het voedselverwerkende bedrijf heeft ons ingeschakeld om in de eerste de plaats de plafonds, spantwerk en wanden schoon te maken. In de tweede plaats reinigen we de koelingen in de foodfabriek.

 

Hygiëne en voedselveiligheid

Hygiëne en voedselveiligheid zijn cruciaal in de voedselindustrie. Zeker in deze coronatijd. Het productieproces ligt onder het vergrootglas en de belangen zijn groot. Daarom is het belangrijk dat de productieruimtes dagelijks, dan wel periodiek, schoongemaakt en gedesinfecteerd worden.

 

Dagelijkse kwaliteitsbewaking

Eresdé is de specialistische partner voor iedere fabriek in de voedselindustrie. Daarbij garandeert onze foodprojectleiding u dagelijkse kwaliteitsbewaking.

 

Interesse in foodreiniging voedingsindustrie?

Wilt u net als dit bedrijf ook van onze schoonmaakdiensten gebruikmaken? Neem dan contact op met hét schoonmaakbedrijf voor de foodbranche. Liever meteen een prijsopgave? Maak dan gebruik van ons offerteformulier op de website.

 

Wellicht ook interessant om te lezen: dieptereiniging grootkeukens

Waarom Eresdé

30 jaar ervaring
24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
Alle schoonmaak disciplines in huis
Scherpe tariefstelling