Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-3580-attachment1_Foto_15_jarig_jubileum_Franeker_Courant.jpeg

15-jarig jubileum van Schoonmaakbedrijf Eresdé opgetekend

Vanwege het 15-jarig jubileum van Schoonmaakbedrijf Eresdé in Harlingen, verscheen woensdag 7 oktober 2020 in de Franeker Courant een prachtig artikel met de kop: Eresdé kent geen slechte jaren.

 

Journalist Yme Gietema ging vanwege het jubileum in gesprek met Henk Vlietstra en maakte er een prachtig artikel van. Het verhaal gaat in feite over hoe Eresdé in vijftien jaar uitgroeide tot een gerenommeerde naam in de schoonmaakwereld.

 

Landelijk Schoonmaak Dienstverlening

Zelfs komt ter sprake of de naam nog wel past, aangezien de dienstverlening van Eresdé (regio schoonmaak dienstverlening) intussen veel verder reikt dan de regio. De aanvragen voor allerlei schoonmaakdiensten komen intussen vanuit het hele land.

 

"Dat is niet alleen te danken aan de goede naam die we hebben opgebouwd in de calamiteitenreiniging, maar ook in specialistisch reiniging. Daarbij weten bestaande klanten ook dat we goed zijn in het bestrijden van de MRSA-ziekenhuisbacterie en schoonmaak bij een norovirusuitbraak. Vandaar dat we vanaf maart bijna dagelijks benaderd worden voor het reiningen en desinfecteren van een bedrijf, zorginstelling en/of openbare ruimte, en deze te ontdoen van het coronavirus", aldus Henk Vlietstra.

 

Openstaande vacatures

In het artikel valt overigens ook te lezen dat we vanwege de groeiende klantenportefeuille nog een aantal openstaande vacatures hebben. En dat nieuw personeel, ondanks de groeiende werkloosheid, moeilijk te vinden is. Dat is soms best frustrerend.

 

Feest rondom 15-jarig jubileum

Een gepland feest met alle 340 medewerkers kon vanwege COVID-19 niet doorgaan. Maar in kleiner verband is er wel aandacht aan geschonken. De intentie voor een feest is er overigens nog steeds.

 

Artikel in de Franeker Courant

Hieronder treft u de berichten aan die door de Franeker Courant zijn gepubliceerd. Daarnaast kunt u het artikel ook lezen op de website van de krant.

 

 

 

Meer lezen over Schoonmaakbedrijf Eresdé?

Interesse in Schoonmaakbedrijf Eresdé, specialist in reiniging en desinfectie? Bekijk dan ook de pagina 'Over ons'.

 

Voor vragen over onze schoonmaakdiensten kunt u zich wenden tot het bedrijfsbureau, bereikbaar tijdens werkdagen op telefoonnummer 088-054 0500. Een calamiteit? Bel dan naar 06- 235 53 645 (24/7 bereikbaar). Contact zoeken kan ook via de mail.

Waarom Eresdé

30 jaar ervaring
24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
Alle schoonmaak disciplines in huis
Scherpe tariefstelling