Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-3586-attachment1_Reinigingendesinfectienavogelgriep.png

Reiniging en desinfectie na vogelgriep in Duitsland en België

Reiniging en desinfectie na vogelgriep

 

Reiniging en desinfectie is zoals u weet een specialisme van Schoonmaakbedrijf Eresdé. Veelal schakelen ze ons schoonmaakbedrijf in bij een besmetting van de ziekenhuisbacterie MRSA, een uitbraak van het norovirus of coronavirus COVID-19. Nu gaat het om een virus van een heel andere orde: vogelgriep.

 

Vorige week heeft ons team van specialisten assistentie verleend bij het reinigen en desinfecteren van vogelgriep in Duitsland. Deze week zijn ze voor dezelfde werkzaamheden in België. Het betreft hier de schoonmaakdienst industriële reiniging waarbij we rekening moeten houden met kritische processen.

 

Naast een complete reiniging van het pluimveebedrijf nemen we ook de ventilatieruimte en luchtkanalen onder handen. Ons team voor industriële schoonmaak is VCA-gecertificeerd en werkt uiteraard in beschermde kleding.

 

Reinigen en desinfectie na vogelgriep: specialistische reiniging op maat

Omdat ieder bedrijf zijn eigen wensen heeft op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden bieden wij specialistische reiniging aan op maat. Op onze website vindt u al onze schoonmaak- en reinigingsmethoden, evenzogoed informeren we u natuurlijk graag in een persoonlijk gesprek.

 

Een calamiteit of geïnteresseerd in onze specialistische reiniging, reiniging en desinfectie of industriële reiniging? Het is slechts een kleine greep uit al onze schoonmaakdiensten.

 

Neem bij belangstelling vooral contact op voor een vrijblijvende offerte.

Waarom Eresdé

30 jaar ervaring
24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
Alle schoonmaak disciplines in huis
Scherpe tariefstelling