Overslaan en ga direct naar de inhoud

15-jarig jubileum van Schoonmaakbedrijf Eresdé opgetekend

Vanwege het 15-jarig jubileum van Schoonmaakbedrijf Eresdé in Harlingen, verscheen woensdag 7 oktober 2020 in de Franeker Courant een prachtig artikel met de kop: Eresdé kent geen slechte jaren.

Journalist Yme Gietema ging vanwege het jubileum in gesprek met Henk Vlietstra en maakte er een prachtig artikel van. Het verhaal gaat in feite over hoe Eresdé in vijftien jaar uitgroeide tot een gerenommeerde naam in de schoonmaakwereld.

Landelijk Schoonmaak Dienstverlening

Zelfs komt ter sprake of de naam nog wel past, aangezien de dienstverlening van Eresdé (regio schoonmaak dienstverlening) intussen veel verder reikt dan de regio. De aanvragen voor allerlei schoonmaakdiensten komen intussen vanuit het hele land.

"Dat is niet alleen te danken aan de goede naam die we hebben opgebouwd in de calamiteitenreiniging, maar ook in specialistisch reiniging. Daarbij weten bestaande klanten ook dat we goed zijn in het bestrijden van de MRSA-ziekenhuisbacterie en schoonmaak bij een norovirusuitbraak. Vandaar dat we vanaf maart bijna dagelijks benaderd worden voor het reiningen en desinfecteren van een bedrijf, zorginstelling en/of openbare ruimte, en deze te ontdoen van het coronavirus", aldus Henk Vlietstra.

Openstaande vacatures

In het artikel valt overigens ook te lezen dat we vanwege de groeiende klantenportefeuille nog een aantal openstaande vacatures hebben. En dat nieuw personeel, ondanks de groeiende werkloosheid, moeilijk te vinden is. Dat is soms best frustrerend.

Feest rondom 15-jarig jubileum

Een gepland feest met alle 340 medewerkers kon vanwege COVID-19 niet doorgaan. Maar in kleiner verband is er wel aandacht aan geschonken. De intentie voor een feest is er overigens nog steeds.

Lees het hele artikel op de website van de Franeker Courant krant.