Overslaan en ga direct naar de inhoud

Calamiteitendienst als herstelpartner geprezen voor vakwerk

Onze calamiteitendienst is recent in de rol als herstelpartner geprezen voor hun vakwerk. Een spoedmelding via MainPlus Schadeherstel bracht het specialistische schoonmaakteam naar Den Helder. Daar was na een hevige regen- en hagelbui het toilet in een particuliere woning overstroomd.

We zullen u de details besparen, maar de ravage was enorm. Het rioolwater had niet alleen een overstroming in het toilet veroorzaakt maar tevens de woonkamer en keuken bereikt. Ook meubels en muren waren zichtbaar nat. Daarnaast was de stank enorm. De bewoner was ten einde raad en werd daarom door de verzekeraar naar een voorstelling ‘gestuurd’ voor wat afleiding. In de tussentijd hebben onze schoonmakers alles grondig gereinigd. Daarna zijn nog de laminaatvloer en vinylvloer vervangen.

Schade van de maand

De bewoner was vol lof bij terugkeer naar de woning. MainPlus Schadeherstel schreef er daarom een bericht over in de rubriek Schade van de maand.

Het schadeherstelbedrijf werkt in opdracht van verzekeraars en volmachtbedrijven en biedt eerste hulp bij dit soort van calamiteiten. Eresdé is de herstelpartner die daarna ingeschakeld wordt bij het verhelpen van storm- en waterschade en bijvoorbeeld het reinigen na brand-, rook- en roetschade.

Ook een herstelpartner nodig bij calamiteiten?

Staat uw woning of gebouw blank dan wilt u dit zo snel mogelijk laten verhelpen. Schoonmaakbedrijf Ersesdé komt onmiddelijk in actie na een melding. Met onze krachtige pompen maken we korte metten met (riool)water en is wateroverlast snel weer achter de rug. Eresdé werkt flexibel en deskundig. Daarnaast zijn wij een officieel erkend schoonmaakbedrijf.