Overslaan en ga direct naar de inhoud

Eresdé wint schoonmaakaanbesteding Gemeente Súdwest-Fryslân

De schoonmaakaanbesteding uitgezet door Gemeente Súdwest-Fryslân is Schoonmaakbedrijf Eresdé in Harlingen gegund. Deze week is de opstart gedaan door onze objectleidster Paula en operationeel manager Alletha.

Als schoonmaakbedrijf in Friesland hebben we voldaan aan de vereisten en criteria die de gemeente stelde aan kantoorschoonmaak en glasbewassing. Daar zijn we natuurlijk trots op!

Waarom Eresdé?

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft alle schoonmaakdisciplines in huis. Omdat onze calamiteitendienst 24/7 bereikbaar is en dat 365 dagen per jaar, schept vertrouwen. We bieden permanente kwaliteit en voortgangscontrole met vaste objectleiders. Niet alleen zijn we specialist in schoonmaakdiensten en calamiteiten maar ook gecertificeerd en in het bezit van het OSB-keurmerk.

Werkzaam in heel Nederland

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Harlingen, maar daarnaast hebben wij nog vestigingen in Leeuwarden, Groningen en Zwolle. Vanuit alle deze vestigingen bedienen een groot aantal vaste opdrachtgevers. Voor calamiteiten, zoals brand-, rook-, en roetschade, het verhelpen van wateroverlast, specialistische reiniging en reiniging en desinfectie werken we landelijk.

Een specialist in schoonmaak nodig?

Bent u op zoek naar een specialist in schoonmaak en nieuwsgierig naar onze tarieven? Neem dan vooral contact met ons op of vraag om een vrijblijvende offerte.

Foto: Gemeente Súdwest-Fryslan