Overslaan en ga direct naar de inhoud

Even voorstellen: Birgit Menger als nieuwe assistent projectleider calamiteiten

Bij Eresdé werken veel vakspecialisten en we stellen ze graag aan je voor. Zo ook Birgit Menger. Zij is al sinds 2008 werkzaam voor Eresdé en is sinds 1 maart 2023 officieel Assistent projectleider voor onze calamiteitendienst. Ze stelt zichzelf graag aan jullie voor.

Mijn naam is Birgit Menger en 34 jaar. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Eresdé. Ik ben naast mijn studie gestart met het schoonhouden van bedrijfspanden, het ontruimen van vervulde woningen en het schoonmaken daarvan. Na enige tijd kwam ik op de vestiging Leeuwarden te werken in de calamiteiten. Het coördineren en reinigen van inboedels na brand, het schoonmaken van opstallen, het plaatsen van drogers bij waterschades en het uitvoeren van vochtmetingen.

Sinds enige tijd assisteer ik onze projectleider Alex Goudberg met werkopnames en het coördineren van brand en waterschades. Vanaf 1 maart j.l is mijn nieuwe functie officieel. Assistent projectleider vanuit de vestigingen Zwolle en Groningen. In deze functie zal ik het aanspreekpunt zijn voor  werkopnames bij brand en waterschades en het coördineren daarvan.

Ik heb veel zin in de nieuwe functie en ben telefonisch bereikbaar op nummer 06- 82436563 en per mail birgit.menger@eresde.nl

Wij wensen Birgit veel succes met haar nieuwe functie!