Overslaan en ga direct naar de inhoud

Glasbewassing en gevelreiniging

Glasbewassing en gevelreiniging

U heeft ze vast wel eens gezien: de hoogwerkers van Eresdé. Ze zijn natuurlijk ook moeilijk te missen, met de prachtige groene logo's en meterslange hefconstructie!

Zo kregen we ook deze foto's toegestuurd. Iemand heeft onze hoogwerker gespot in Leeuwarden en direct twee kiekjes gemaakt. Hier ziet u hoe één van onze specialisten de glasbewassing en gevelreiniging doet van een appartementencomplex.

Hoogwerkers worden op allerlei locaties ingezet. Niet alleen voor de glasbewassing en gevelreiniging, maar ook voor industriële schoonmaak. Daar wordt namelijk vaak op hoogte gewerkt.

Wist u dat de hoogwerkers van Eresdé tot wel 32 meter hoog kunnen werken? Dat zijn wel 11 verdiepingen!

En dit is niet de enige soort hoogwerker van Eresdé. We hebben ook een spin hoogwerker. Deze is 90 centimeter breed en wordt vaak voor ander soort klussen ingezet. Klussen in stegen, of bij achtertuinen. Productieruimtes of fabrieken die niet via de weg toegankelijk zijn.

Heeft u een bedrijf of pand die wel een hoogwerker kan gebruiken? De hoogwerkers van Eresdé kunnen los, of met bedieningsman worden gehuurd. Interesse? Neem direct contact op met het bedrijfsbureau van Eresdé.

📞 088 – 054 0500
✉️ bedrijfsbureau@eresde.nl
🌐 www.eresde.nl