Overslaan en ga direct naar de inhoud

Het regelmatig verwijderen van Antifouling

Als we denken aan de zon, het warme weer en het verkoelende water, lijkt de zomer nog erg ver weg. Maar het is al volop winter… Het schoonmaken en onderhouden van een schip kan natuurlijk het beste vóór het vaarseizoen worden gedaan. Is uw boot of schip al klaar voor het vaarseizoen?

Antifouling moet zo nu en dan worden vervangen. Als de onderkant van een boot niet goed is bijgehouden kan dit op termijn voor problemen zorgen. Ook verbruikt een boot meer brandstof om tot hoge(re) snelheden te komen.

Eresdé is een expert in het verwijderen van verouderde antifouling, ook mét zeepokken, algen en mosselen. Onze experts zorgen voor een perfecte hechting voor nieuwe antifouling. Dit doen ze met een speciale mobiele straalmachine en technieken zoals CO₂ droogijs stralen.

Laat roest, verf of antifouling professioneel verwijderen van staal of polyester. Maak uw boot niet alleen schoner, maar ook sneller en efficiënter. Neem nu contact op met Eresdé en vaar tijdens het goede weer met een glanzend (en snel!) onderwaterschip.

📞 088 – 054 0500
✉️ bedrijfsbureau@eresde.nl
🌐 www.eresde.nl