Overslaan en ga direct naar de inhoud

Hogedruk reiniging door professionals

Neem afscheid van vuile bestratingen en parkeerplaatsen bij uw bedrijfspand!

Wilt u ook dat uw klanten en medewerkers worden verwelkomd door een brandschone omgeving? Dan bent u bij Eresdé aan het juiste adres!

Met onze geavanceerde reinigingsapparatuur zorgen we ervoor dat uw bestratingen en parkeerplaatsen er weer als nieuw uitzien. Onze krachtige 500 bar hogedrukpomp en rotor-jet zijn dé oplossing voor het moeiteloos verwijderen van gras en mos.

Het resultaat? 👉 Een frisse en veilige omgeving voor iedereen! Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het afvalwater, want dat wordt netjes en milieuvriendelijk afgevoerd naar het riool.

En Eresdé gaat nog een stapje verder! Naast het reinigen van bestratingen en parkeerplaatsen, pakken onze experts ook andere vervuiling aan. Gevelreiniging, graffitiverwijdering, terrasreiniging. Voor alle soorten en maten heeft Eresdé de juiste apparatuur en de broodnodige experts!

 

Bent u klaar om uw terrein weer te laten stralen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

 

📞 088 – 054 0500

✉️ bedrijfsbureau@eresde.nl

🌐 www.eresde.nl