Overslaan en ga direct naar de inhoud

Industriële schoonmaak van een productiebedrijf in Franeker voor optimale hygiëne

Industriële schoonmaak is een vak apart. Voor iedere sector zijn er verschillende schoonmaakmethodes en dan denkt u waarschijnlijk al snel aan hogedrukreiniging en chemisch reinigen. Voor een productiebedrijf in Franeker (Friesland) is echter droogreinigen de juiste methode.

Droog schoonzuigen

Op de fabriekshal van het productiebedrijf zijn namelijk nieuwe daken geplaatst. Alle onderliggende spanten zijn niet vervangen omdat ze nog prima van kwaliteit zijn. Door ze met stofzuigers en borstels droog schoon te zuigen, zijn ze weer stofvrij.

Het droogstof zuigen we probleemloos op en verwijderen we daarna. Alleen al ter bescherming van de producten alsmede de productiemedewerkers. In het geval er een productielijn zou lopen, dan hoeft deze tijdens onze werkzaamheden in veel gevallen niet stopgezet te worden. Een groot voordeel dus.

Industriële schoonmaak op uw locatie?

Heeft u ook industriële reiniging nodig? Eresdé is de specialist als het gaat om industriële schoonmaak bedrijven. Op het nu gaat om een oppervlak, installatie of machine. Het reinigen van industriële objecten gebeurt altijd op maat.