Overslaan en ga direct naar de inhoud

McDonald's en Eresdé slaan de handen ineen voor een langere samenwerking

McDonald's en Eresdé specialisten in schoonmaak en calamiteitendiensten, gaan voor een langere tijd de samenwerking aan. Vanaf maandag 15 juni gaat Eresdé ’s iedere nacht tussen 01.00 en 06.00 uur de dagelijkse schoonmaak uitvoeren.

De fastfoodketen, bekend om zijn burgers, frietjes en shakes, maakte gebruik van een proefperiode waarin ze de kwaliteit van de schoonmaakdiensten van Eresdé hebben mogen ervaren. Daardoor kon een opdrachtbevestiging voor zowel foodreiniging, onder andere de schoonmaak van de keukens en restaurants, alsmede glasbewassing niet uitblijven.  

Foodreiniging en desinfectie McDonald's

Food en hygiëne kunnen niet zonder elkaar. Nu in coronatijd krijgen ook contactpunten meer en meer aandacht. Zo ook in de restaurants van McDonald’s. Eresdé draagt daarom ook zorg voor een zorgvuldige preventieve reiniging en desinfectie van deuren, stoelen, tafels, kassa’s, tafelbordjes, enzovoort.

Met Eresdé haalt McDonald’s niet alleen gediplomeerde schoonmaakmedewerkers in huis, maar ook een food projectleider die de dagelijkse kwaliteitsbewaking garandeert.