Overslaan en ga direct naar de inhoud

Met bitumen vervuilde woningen gereinigd

Onlangs heeft Eresdé een uitdagend project aangepakt in Wittewierum. Door werkzaamheden van een asfalteerder op de doorgaande weg, waren verschillende elementen van woningen bedekt met bitumen. Dit trof gevels, kozijnen, houtwerk, daken, zonnepanelen, ramen, bestrating en hekwerken. Een flinke klus!

Hoe is dit aangepakt? Met precisie en deskundigheid! Het houtwerk en de kozijnen zijn zorgvuldig handmatig gereinigd. Dat waarborgt de kwaliteit. Voor de gevels, bestrating en andere grotere oppervlakken gebruikten we hogedrukspuiten met heet water. Een effectieve combinatie van technieken voor een stralend resultaat!

Het is niet altijd door eigen toedoen dat panden vies, of zelfs beschadigd raken. Maar wat de uitdaging ook is, Eresdé kan iedere klus aan. Van bitumen en brandschade, tot kozijnonderhoud en recreatieschoonmaak. Voor ons is geen uitdaging te groot.

Heeft uw bedrijf nog een dringende klus openstaan? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan kijken we samen hoe ook uw pand goed aan het nieuwe jaar begint.

📞 088 – 054 0500
✉️ bedrijfsbureau@eresde.nl