Overslaan en ga direct naar de inhoud

Reiniging en onderhoud zwembad

Iedere dag schijnt het zonnetje net iets langer en net iets feller. De zomer komt eraan! Terrassen worden aangeveegd, speeltuinen worden afgesopt en natuurlijk mogen ook de zwembaden niet ontbreken.

Na twee seizoenen leeg te hebben gestaan is het tijd om ze weer te vullen. Maar voordat het tijd is voor het frisse water, moeten de tegels goed worden geboend. Een leeg zwembad is niet gemakkelijk schoon te maken. Water en allesreiniger is niet voldoende. Voor een effectieve schoonmaak heb je specifieke reinigingsmiddelen én apparatuur nodig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een hogedrukreiniger en borstels.

De bodem, de wanden en de trap moeten worden gereinigd om algen, vuil en kalkaanslag te verwijderen. Zwembaden hebben regelmatig onderhoud nodig. Het ene zwembad is gemakkelijker te reinigen dan de ander.

Gelukkig weten de experts van Eresdé wel raad met deze klus. In een mum van tijd zult u de tegels weer zien blinken en kan het klinkende water weer stromen. Voor u het weet dobbert u op het frisse wateroppervlakte, met het zonnetje op uw gezicht en een koel drankje in uw handen. Let the summer begin!

Heeft u een bijzonder kavel dat weer zomerklaar geboend kan worden? Zwembaden, pretparken, openbare grond, zonnepanelenparken... Geen klus is te gek voor de specialisten van Eresdé. Neem vandaag nog contact op met ons bedrijfsbureau en boek een vrijblijvende afspraak in.

Samen gaan we naar de zomer toe, bent u er klaar voor?

📞 088 – 054 0500
✉️ bedrijfsbureau@eresde.nl
🌐 www.eresde.nl