Overslaan en ga direct naar de inhoud

Eresdé start met reiniging industriële bakkerij in Heerenveen

Eresdé heeft weer een mooie dagelijkse klus te pakken! Onlangs hebben wij een opdracht binnengekregen waar wij al onze kwaliteiten in kwijt kunnen. Het betreft een industriële bakkerij in Heerenveen waarvoor wij de dagelijkse schoonmaak op ons gaan nemen.

Dit betekent dat wij er dagelijks voor gaan zorgen dat alle kantoren en sanitaire ruimtes er weer spic en span uit komen te zien. Daarnaast nemen wij ook de reiniging van de productieruimte voor onze rekening.

Bij Eresdé weten we als geen ander dat goede hygiëne in de foodindustrie ontzettend belangrijk is. Daarnaast zijn schone kantoren en sanitaire ruimtes niet alleen belangrijk voor uw werknemers, maar ook voor eventuele klanten. Uw werknemers werken bovendien prettiger in schone ruimtes én het is goed voor de gezondheid.

Daarnaast doen wij er alles aan om het productieproces niet te verstoren en stellen wij, in samenspraak met u, een solide plan van aanpak op én behouden we geregeld en intensief contact via onze projectleiders. Bij Eresdé staat kwaliteit voorop. We zijn immers niet voor niets specialisten in schoonmaak! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.