Overslaan en ga direct naar de inhoud

Reiniging na rook bij Stichting Vaarwens

Inspirerende ontmoeting

Het belang van hulp tijdens en na calamiteiten, kan niet meer worden benadrukt. Afgebrande, of overstroomde locaties hebben zo spoedig mogelijk de juiste hulp nodig. Een emotionele gebeurtenis, die ons vaak aan het hart gaat.

De keerzijde is echter dat Eresdé ook met de meest inspirerende mensen en stichtingen in aanraking komt. Zo hebben we laatst Stichting Vaarwens mogen helpen. Zij bieden geheel gratis mooie individuele vaarwensen aan voor mensen die geen zicht meer hebben op genezing, samen met hun dierbaren. Een prachtige stichting, gerund door fantastische mensen.

Enige tijd geleden merkten ze rookontwikkeling vanuit de machinekamer van hun schip. Er is ontzettend veel rook vrijgekomen, maar gelukkig bleef het daar bij. Direct de volgende dag stonden de specialisten van Eresdé klaar om te helpen.

Sebastian en Robert klaarden de klus en vonden tijdens het schoonmaken gelukkig nergens sporen van brand. Een geluk bij een ongeluk.

Stichting Vaarwens is inmiddels weer druk bezig met het laten uitkomen van de wensen van mensen zonder zicht op genezing. We wensen ze alle goeds toe en hopen dat we ze niet meer hoeven te zien. 😉 En zo wel, dan staan we direct weer voor ze klaar.

Meer weten? U leest het via deze link: https://lnkd.in/gJddfrzj

📸 Foto gemaakt door Stichting Vaarwens.

📞 088 – 054 0500
✉️ bedrijfsbureau@eresde.nl
🌐 www.eresde.nl