Overslaan en ga direct naar de inhoud

Reiniging van 68 bruggen in de provincie Overijssel succesvol afgerond

In de provincie Overijssel is Eresdé gestart met het schoonspuiten van 68 bruggen, voegovergangen, brugleuningen en beton.

Het onder hogedruk reinigen van de bruggen is ondergebracht bij onze afdeling Specialistische reiniging. Het team dat in Overijssel actief is reinigt de bruggen grondig. Daarbij is snelheid gewenst om de verkeersoverlast tot een minimum te beperken. Tijdens de werkzaamheden houdt onze deskundige projectleiding, vanuit de vestiging in Zwolle, toezicht op de hogedrukreiniging.

Specialist in het reinigen van bruggen

Bent u op zoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf die de brugreiniging in uw provincie kan verzorgen? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Eresdé. Wij reinigen niet alleen bruggen, maar ook viaducten, (fiets)tunnels, sluizen van allerlei exterieurmaterialen, waaronder:

  • baksteen, natuursteen, beton
  • metalen en kunststof gevelplaten
  • dakpannen en -panelen
  • staal en houtconstructies.

Eresdé is de professional als het gaat om hogedrukreiniging. U bent bij ons aan het juiste adres voor warm en koud hogedruk reinigen, al dan niet met met professionele schoonmaakmiddelen. Wij zijn flexibel inzetbaar en deskundig.

Direct brugreiniging inplannen?

Wilt u ook net als Provincie Overijssel dat uw bruggen nog voor de winter schoon zijn? Vraag ons bedrijfsbureau naar de mogelijkheden of vraag meteen een offerte aan.