Overslaan en ga direct naar de inhoud

Woning met brandschade in Den Haag gereinigd

Brand is altijd een nare gebeurtenis. Het brengt veel schade en verdriet met zich mee. Gelukkig staat Eresdé klaar om in moeilijke tijden te helpen. Schoonmaakdiensten bij calamiteiten zijn onze expertise. We komen bijna 1000 keer paar jaar in actie na brand- of waterschade.

Onlangs hebben we in Den Haag een woning met brandschade opgeknapt. Het was een grote klus: de inboedel moest eruit en de binnenzijde moest volledig worden gestript. Ons team heeft hard gewerkt om een nieuwe start mogelijk te maken voor de eigenaren.

Bij Eresdé zijn we trots dat we mensen kunnen helpen in hun moeilijkste momenten. Ons werk gaat verder dan alleen schoonmaken - We zijn er om te helpen, te ondersteunen, en om iedere dag een beetje beter te maken.

Heeft u te maken met brandschade en zoekt u een betrouwbare partner voor het herstel? Eresdé biedt 24/7 professionele salvage- en hersteldiensten na brand door heel Nederland.

💬 Neem vandaag nog contact op met Eresdé voor een offerte op maat. Samen werken we aan een nieuwe start na brand of andere calamiteiten.

📞 088 – 054 0500
✉️ bedrijfsbureau@eresde.nl