Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Ons team

Eresdé, specialisten in schoonmaak en calamiteitendiensten, is sinds de oprichting in 2005 van een klein Fries schoonmaakbedrijf uitgegroeid tot één van de grootste schoonmaakbedrijven in Noord- en Midden-Nederland.

 

Ons team

Ons enthousiaste team bestaat uit 320 collega’s met ruime ervaring in alle disciplines binnen de schoonmaakbranche. Onze medewerkers werken vanuit vier verschillende vestigingen, te weten Harlingen, Leeuwarden, Groningen en Zwolle. Zoekt u een projectleider, objectleiding of heeft u iemand nodig van ons bedrijfsbureau? Neem dan contact op met iemand van ons team. Kijk voor de namen onderaan dit bericht.

 

Wilt u deel uitmaken van ons team?

Gezien onze groeiende klantenportefeuille en de uitbreiding van vestigingen in Nederland, is Schoonmaakbedrijf Eresdé doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers. Bent u op zoek naar een andere baan, kijk dan vooral even op de pagina vacatures. Denkt u op een andere manier van toegevoegde waarde te kunnen zijn? Stuur dan gerust een open sollicitatie.

 

Onze klanten

Het team van Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft uiteenlopende klanten, van woningbouwvereniging tot gemeenten, van detailhandel tot productiebedrijven in de levensmiddelenindustrie. En we bedienen bedrijven in de toeristische sector (hotels, vakantieparken en horeca) en industriële sector (machinefabrieken en afvalverwerkers). Daarnaast doen zorginstellingen een beroep op ons voor desinfectie bij een virusuitbraak of nadat ze getroffen zijn door een bacteriële besmetting. Verder werken we dagelijks voor verzekeraars en expertisebureaus op het gebied van brandschades, waterschades of alle andere voorkomende calamiteiten.

 

Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw schoonmaak

 

 

Specialistische reiniging

Omdat ieder bedrijf zijn eigen wensen heeft op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden bieden wij naast de reguliere schoonmaak van een kantoorpand of bedrijfspand ook specialistische reiniging aan. Daarbij moet u denken aan onder andere gevelreiniging, dieptereiniging grootkeukens, oplevering nieuwbouw, industriële reiniging en CO2 droogijsstralen. Echter is dat een kleine greep uit al onze schoonmaakdiensten. Op onze website vindt u al onze schoonmaak- en reinigingsmethoden, evenzogoed informeren we u natuurlijk graag in een persoonlijk gesprek.

 

Vragen aan ons team?

Heeft u vragen aan ons team of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen op het gebied van schoonmaak? Stuur dan een e-mail naar bedrijfsbureau@eresde.nl of bel tijdens kantooruren naar telefoonnummer 088-0540500.

 

Zoals gezegd heeft Schoonmaakbedrijf Eresdé vestigingen in Harlingen, Leeuwarden, Groningen en Zwolle. Het werkgebied voor vaste opdrachtgevers omvat de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Noord-Holland. Onze afdelingen calamiteitendiensten en specialistische reiniging zijn in heel Nederland werkzaam.

 

Heeft u een spoedopdracht? Bel dan met 06-23553645, 24/7 bereikbaar.

 

Ons team

 

Henk

Henk

Algemeen directeur

Sjoukje

Sjoukje

Bedrijfsleidster

Annemarie

Annemarie

Bedrijfsbureau

Alex

Alex

Projectleider calamiteitendiensten / specialistische reiniging Harlingen

Meindert

Meindert

Projectleider calamiteitendiensten / specialistische reiniging Harlingen

Dikkie

Dikkie

Assistent projectleider calamiteitendiensten / specialistische reiniging Groningen

Marc

Marc

Assistent projectleider calamiteitendiensten / specialistische reiniging Zwolle

Jaap

Jaap

Hoofd Bedrijfsbureau / Planning

Petra

Petra

Bedrijfsbureau Schade afhandeling en calamiteitendiensten

Alletha

Alletha

Operationeel Manager

Paula

Paula

Rayonleidster kantooronderhoud

Coba

Coba

Rayonleidster kantooronderhoud

Hester

Hester

Hoofd personeelszaken

Clarissa

Clarissa

Assistent personeelszaken

Ria

Ria

Financiële administratie debiteuren- / crediteurenbeheer

Nanda

Nanda

Bedrijfsbureau

Antje

Antje

Kwaliteit ISO / VCA / Salvage

Laura Reekers

Laura Reekers

Financiële Administratie

Waarom Eresdé

30 jaar ervaring
24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
Alle schoonmaak disciplines in huis
Scherpe tariefstelling