Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven

Schone vloerbedekking is een visitekaartje voor uw bedrijf. Maar op uw tapijt wordt nu eenmaal gelopen. Daarnaast is schoonmaken soms lastig te combineren met werktijden en openingstijden. Kies daarom voor professionele tapijtreiniging door Schoonmaakbedrijf Eresdé. Wij zorgen voor een kraakhelder resultaat tegen scherpe tarieven. Na onze behandeling is uw vloerbedekking snel beloopbaar.  

 

Professionele tapijtreiniging in úw bedrijfspand? Ontvang een vrijblijvende offerte.  

 

Tapijtreiniging zonder overlast

Bij Eresdé heeft u keuze tussen een grondige reiniging of een dieptereiniging van het tapijt. Dat wil zeggen dat u bijvoorbeeld kunt kiezen uit de Bonnetmethode (grondig reinigen) of een dieptereiniging met een Truck Mount machine. Bij beide reinigingsmethoden proberen wij de overlast tot het minimum te beperken.

 

Reiniging op de Bonnetmethode

Wanneer u kiest voor de Bonnetmethode dan kiest u voor een oppervlakkige reiniging. Deze methode is erop gericht om bij het tapijtreinigen weinig water te gebruiken waardoor het tapijt weer snel droog is. De grondige reiniging kan tijdens kantoortijden plaatsvinden omdat de schoonmaakwerkzaamheden geluidsarm worden uitgevoerd.  

 

Truck Mount voor dieptereiniging tapijt

Daarnaast heeft Eresdé een eigen Truck Mount tapijtreiniger. Dat wil zeggen een professionele sproei extractie machine die werkt met waterdruk, temperatuur en vacuüm. Zo wordt het tapijtreinigingsproduct in combinatie met heet water onder hoge druk in het tapijt geïnjecteerd en vervolgens weer met het losgeweekte vuil opgezogen. Met deze schoonmaakmethode kunnen wij vele vierkante meters tapijt professioneel reinigen. Door het grondig naspoelen blijven er geen zeepresten achter. Daardoor raakt het tapijt nadien minder snel vervuild.  

 

De Truck Mount machine

De Truck Mount machine is veelal ingebouwd in een aanhangwagen. Voordat we met de reiniging kunnen beginnen leggen we eerst slangen aan naar de plaats van bestemming. Niet alleen draagt de operator zorg voor de de juiste balans van injecteren maar ook voor het afvoeren van vervuild reinigingswater. Derhalve kunnen wij met de Truck Mount machine uren achtereen het tapijt reinigen in bijvoorbeeld;kantoren, scholen, hotels en zorginstellingen. Ofwel in allerlei gebouwen.

 

Met Eresdé kiest u voor deskundigheid. Wij houden rekening met uw werkprocessen doormiddel van een flexibele planning. Eresdé heeft vestigingen in Harlingen, Leeuwarden, Groningen en Zwolle. Wij verzorgen professionele tapijtreiniging in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland, Gelderland en Flevoland. Naast tapijtreiniging kunnen wij ook uw pvc, vinyl of linoleum vloer reinigen.  

 

Direct professionele tapijtreiniging nodig? Neem contact op.  

 

E: bedrijfsbureau@eresde.nl

T: 088 - 054 0500 (tijdens kantooruren)

 

Waarom Eresdé

30 jaar ervaring
24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
Alle schoonmaak disciplines in huis
Scherpe tariefstelling

Vrijblijvend een offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Direct contact? Bel naar 088 - 054 0500