Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Scheepsreiniging

Scheepsreiniging

Schepen dienen regelmatig gereinigd te worden, zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde. Je kunt denken aan een machinekamer of het schilderschoon maken van een schip. Oppervlaktes worden ingeneveld met een zeepoplossing en vervolgens schoongespoten met een hogedrukreiniger. De druk kan eventueel worden aangepast.

 

Eresdé heeft eigen nevelapparatuur en hogedrukpompen. Wij hebben alle middelen en materialen in huis voor de reiniging van een schip.

 

Voor het verwijderen van de antifouling gebruiken we een straalmachine met de toevoeging van olivinezand of een ander granulaat die de onderkant van een polyester of stalen schip schoon straalt.

Een groot voordeel is dat de reiniging bij u op locatie kan plaats vinden en dat de ondergrond goed is opgeruwd. Dit is nodig voor het aanbrengen van de nieuwe antifouling.

 

Ook het verwijderen van antifouling met CO2 droogijs behoort tot de mogelijkheden. Eresdé heeft eigen straalmachines en een droogijs straalmachine.

 

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft vestigingen in Harlingen, Leeuwarden Groningen. Onze werkgebieden zijn de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord Holland, Gelderland en Flevoland. Incidenteel en desgewenst werken we in heel Nederland.


Mocht u meer informatie of een referentie willen dan zijn wij bereikbaar via bedrijfsbureau@eresde.nl en tijdens kantooruren op telefoonnummer 088 - 054 0500.