Overslaan en ga direct naar de inhoud

Reiniging en desinfectie na besmetting coronavirus COVID-19

Coronavirus COVID-19

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft een druk weekend achter de rug. Dit stond vooral in het teken van reiniging en desinfectie na besmetting coronavirus COVID-19. Meldingen vanuit het hele land van met name ziekenhuizen, zorginstellingen en bij jeugdzorg, heeft onze gespecialiseerde schoonmakers overal in Nederland gebracht.

Niet alleen voor ons bedrijf een bevestiging dat het coronavirus COVID-19 nog niet klaar is met ons, maar ook voor de opdrachtgevers. De zorgen in de zorgsector, over de toename van patiënten, is groot. "Dat merk je op de verschillende locaties", aldus Henk Vlietstra. "Eresdé reinigt en desinfecteert de kamers of een gebouw zo snel mogelijk nadat er een melding gedaan is. Binnen een uur zijn we ter plaatse en kunnen we op die manier, de zorgen over een verdere verspreiding, en dan met name via contactpunten, wegnemen".

Reiniging en desinfectie COVID-19

Vanuit vier vestigingen, te weten Harlingen, Leeuwarden, Groningen en Zwolle, is de calamiteitendienst van Eresdé 24 uur per dag oproepbaar. De specialisten van Schoonmaakbedrijf Eresdé werken via vaste protocollen. Zo dragen ze uiteraard mondkapjes, transparante gezichtsbescherming, speciale overalls, handschoenen en hoesjes om de schoenen.

Preventie reinigen en desinfecteren coronavirus

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt Eresdé ook preventieve schoonmaak aan ter voorkoming van een coronavriusuitbraak. Vanzelfsprekend is het ook aan te bevelen om na een uitbraak en acute reiniging en desinfectie, het schoonmaken van contactoppervlakken als kranen, trapleuningen, deurkrukken en telefoons op te voeren, om verdere besmetting te voorkomen.

Specialistische reiniging coronavirus COVID-19

Eresdé stelt alles in het werk om de bron aan te pakken en daarnaast kruisbesmetting te voorkomen. Dat wil zeggen dat we quarantaineruimtes uiterst grondig reinigen en desinfecteren. Bovendien werken we flexibel en deskundig. Ten slotte verricht onze calamiteitendienst en ons team specialistische reiniging, de schoonmaak voor allerlei bedrijven en verschillende openbare ruimtes in heel Nederland.

Direct coronavirus COVID-19 bestrijden? Neem contact op.